15.05.2023.

17:04

Foto: Z.I.

Hronika

MOTIV NAPADA U OSNOVNOJ ŠKOLI U ZRENJANINU - SVAĐA KOJA DUGO TRAJE?! Učenica (14) posekla drugaricu (13) zbog NESUGLASICA (FOTO)

Po svemu sudeći, kako ukazuju neki nezvanični detalji, svađa koja traje od ranije, motiv je napada i uboda šestarom, koji se danas  dogodio u osnovnoj školi 2.oktobar u Zrenjaninu, kada je učenica sedmog razreda, rođena 2009. godine, šestarom u predelu leđa, ubola godinu dana mlađu učenicu šestog razreda, rođenu 2010.godine.

Na svu sreću, povređena učenica zadobila je samo lakšu telesnu povredu i nakon razgovora sa psihologom i ukazane medicinske pomoći u Urgentnom centru, puštena je na kuçni oporavak.

Devojčica koja je izvršila napad šestarom, istražnim organima dala je izjavu, a prema nezvaničnim izvorima pllici je rekla da je motiv napada bila svađa još od pre dve nedelje, a da je danas bio prvi dan kada je nastavnica učenicima sedmog razreda napomenula sa za čas geometrije u školu ponesu šestare. Ona je to iskoristila i napala godinu dana mlađu drugaricu iz škole.