18.05.2023.

12:37

Foto: Informer

Hronika

TRAGIČNA SAOBRAĆAJKA U ZLATICI KOD ZRENJANINA! Poznanici nastradali u direktnom sudaru

Njih dvojica su u trenutku nesreće bila svako u svom autu - za volanom "audija" bio je M. I. iz sela Boka kod Sečnja, dok je u "fijatu" bio A. V. iz Velike Grede kod Vršca. Od siline udara obojica su na mestu ostali mrtvi.

Kako saznaju mediji, mladići su se poznavali iz viđenja i preko zajedničkih prijatelja, a strašna ih je sudbina zadesila. Kako nam je ispričao prijatelj stradalog M. I., u poslednje vreme su živeli u istom mestu.

Informer

 

- M. I. mi je bio kao brat, znamo se čitav život. Obojica su bili super momci, vredni i radni, za prijatelje uvek tu. Nisu se družili, ali znali su se jer se V. A. nedavno priženio ovde kod nas u Boku. Oženio se našom drugaricom - kaže prijatelj i dodaje da su obojica ili išli ili se vraćali sa poslova baš u to vreme kada se desio udes.

Prema rečima očevidaca vozači su bili sami u kolima.

- Obojica su bili na mestima vozača i nije bilo drugih putnika. Najverovatnije se radilo o velikoj brzini i da je jedno od vozila prešlo u suprotan smer. Vatrogasci su sekli olupine da izvuku tela stradalih - naveli su očevici.

Informer

 

Prijatelji ovih mladića oprostili su se od njih i na društvenim mrežama, a posebno bolne su oproštajne poruke za M. I.

- Izgubio sam najboljeg druga, nek te anđeli čuvaju dobri moj! - napisao je prijatelj.

Podsetimo, kako je Informer već pisao, policija je obavila uviđaj, kako bi utvrdila ko je od nesrećnih mladića skrivio udes i prešao u suprotnu traku,nakon čega je došlo do sudara.