18.05.2023.

12:46 >> 14:30

Foto: Z.I.

Hronika

STRAVIČNI DETALJI TRAGEDIJE U ZRENJANINU! Nesrećna žena izvršila samoubistvo skočivši u jamu?

Kako smo nezvanično saznali i ranije objavili telo žene prve su ugledale komšije u septičkoj jami u dvorištu porodične kuće u selu Aleksandrovo, u Srednjobanatskoj opštini Nova Crnja. 

Komšije iz obližnjih kuća u sredu u kasnim popodnevnim časovima, primetile su da telo pluta u septičkoj jami i odmah je obaveštena patrola policije u selu i Hitna pomoć.

Informer

Tragedija u selu Aleksandrovo

Policija je odmah došla po prijavi, a za njima su stigli i vatrogasci. Izvukli su telo žene koja je kako se sumnja skokom u jamu izvršila samoubistvo - priča jedan od meštana sela Aleksandrovo i dodaje:

Nesrećna žena bila je teško bolesna i verujemo da je ovako sebi prekratila muke. Koliko znam telo nije poslato na obdukciju jer nema nikakve sumnje da je reč o bilo kom krivičnom delu - rekao je naš sagovornik. 

Druge komšije navode da im je strašno žao žene.

Prema informacijama meštana Aleksandrova, N.B. nije živela sama, za sobom je ostavila supruga i ćerku, a zašto se odlučila da presudi sama sebi, nikom nije poznato. 

Informer

Vtrigasci, policija i hitna pomoć na terenu/ilustracija

Podsetimo, kako smo ranije objavili vatrogasci su izvukli telo iz septičke jame, a lekari Hitne pomoći su mogli samo da konstatuju smrt.

Policija je zatim obavila uviđaj nakon čega je razgovarala sa ljudima koji su pronašli leš.