20.05.2023.

13:15

Foto: Z.I.

Hronika

NA MAJKU NARSNUO ČEKIĆEM, ZAPRETIO UBISTVOM! Posle kraće potrage negotinska policija uhapsila NASILNOG SINA!

- Odmah, nakon poziva telefonom gde nam je ukratko ispričano o ovom nasilju, krenuli smo i veoma brzo stigli na adresu koja nam je rečena.

Zatekli smo majku uplakanu, uznemirenu, drhtala je. Kroz plač nam je ispričala šta se dogodilo. Kako je kazala, sin je došao kući i počeo bez ikakvog povoda da viče na nju, da je vređa, nazivao ju je pogrdnim imenima. Tako vičući, u jednom momentu sin je zgrabio čekić sa vitrine i zamahnuo ka njoj. Majka misli da je samo hteo da je zaplaši, a ne povredi.

Međutim, onda je krenuo da viče kako će je ubiti na mestu, uz to vitlajući čekićem. Vikao je više puta da će joj čekićem presuditi – saznajemo od nadležnih.

Onda se desilo nešto što preplašena majka nije očekivala. Sin je iznenada, nakon pretnje da će je ubiti čekićem, u sekundi, bukvalno izleteo iz kuće. Pobegao je u nepoznatom pravcu. Policija ga je ubrzo ga je pronašla i uhapsila.

Ovom osumnjičenom sinu je određen pritvor do 48 sati i on će, uz krivičnu prijavu, biti sproveden Osnovnom javnom tužilaštvu u Negotinu.