22.05.2023.

11:35

Foto: printscreen

Hronika

POLICAJCA UBICU TRAŽE PO PRIBOJU I PRIJEPOLJU! Igor A. pobegao u Bosnu ili Crnu Goru?

Kako je Informer već pisao, sinoć su privedena trojica muškaraca i to N.G. (22), pripadnik granične policije, S.M. (26) i A.M. (65), zbog sumnje da su pomogla osumnjičenom policajcu prilikom bekstva.

- Traže ga po Priboju i Prijepolju, a kod nas je mnogo divljih graničnih prelaza, pa je lako mogao da pređe u Bosnu i Hercegovinu ili u Crnu Goru. Prema onome što smo čuli priča se da je nelegalno prešao u blizinu Rudog, preko reke Uvac, kaže za RINU stanovnik Priboja.

Nesrećni mladić Ervin Č., živeo je sam jer su mu ranije preminuli roditelji, a njega će na večni put ispratiti rođedne sestre, stričevi i ostala rodbina. U Priboju svi za njega imaju samo pohvalne reči, navodeći da je bio miran, pristojan i mladić za primer.

- Ervina niko neće vratiti njegovoj porodici, to je ogroman gubitak. Nadamo se samo da će mladić koji ga je pretukao biti uhapšen i da će pravda bar na neki način biti zadovoljena. Svi smo čitali o onom dečku Jetmiru iz Crne Gore što je ubio devojku u Beogradu i pobegao preko granice. Nadamo se da ovo neće biti isti takav slučaj, dodaju sagovornici.

Informer

Osumnjičeni Igor A.

Podsetimo, policajac Igor A. preksinoć je u kafiću u Priboju bokserom nasmrt pretukao gosta Ervina Ćelahmetovića (35), koji je sedeo za susednim stolom! Igor je posle stravičnog zločina mirno uzeo novčanik i ključeve sa stola i pobegao u nepoznatom pravcu.

Bio na odmoru u Priboju

Izvor blizak istrazi objašnjava da je Igor rodom iz Priboja, a radi kao policajac Interventne jedinice u Beogradu. U vreme zločina bio je na odmoru, u rodnom gradu.

- U noći između subote i nedelje, oko ponoći, Igor je sedeo u kafiću sa jednim kolegom, a Ervin je sedeo za susednim stolom sa nekim društvom, moguće je da su njegovi rođaci u pitanju. Prema izjavama očevidaca, neko je za Ervinovim stolom napravio neki manji incident i njega je policija odvela iz lokala, a za stolom je ostao Ćelahmetović sa jednim muškarcem. U tom trenutku između Ervina i Igora nije bilo nikakve rasprave, ali Igor je iznenada ustao, izgovorio neke dve reči koje niko od očevidaca nije razumeo i tada je sa bokserom na ruci tri-četiri puta udario nesrećnog Ćelahmetovića - rekao je naš izvor nakon zločina.

Prema rečima našeg sagovornika, gosti kafića su ostali sleđeni od šoka, niko nije reagovao narednih nekoliko sekundi, samo je Igorov kolega viknuo: "Nemoj, Igore, ubićeš ga."

- Napadač je zatim pokupio svoje stvari sa stola i pobegao. Gosti, kad su došli sebi, pozvali su Hitnu pomoć, koja je Ervina prebacila u bolnicu, ali on je nekoliko sati kasnije preminuo - kazao je tada naš izvor.