23.05.2023.

10:34

Foto:

Hronika

MALOLETNI NASILNICI TERORIŠU KRUŠEVAC! Bez povoda pretukli dvojicu braće, nastavili s JEZIVIM PRETNJAMA!

Tragom vesti o maloletničkom nasilju saznajemo da su u dvorištu Osnovne škole ,,Nada Popović,, u Kruševcu, u subotu veče, pretučena dva brata, od kojih mlađi sa težim telesnim povredama.

Dogodilo se to , naime, u vreme dečje igre ispred škole, gde se vršnjaci inače, u slobodno vreme okupljaju i igraju. U jednom trenutku naišao je dečak iz te škole poznat po nasilničkom ponađanju sa još dvojicom drugara.

Bez ikakvog povoda ova trojka "opasnih dečaka" napala je dvojicu braće, od kojih je stariji pokušavao samo da smiri situaciju. Mladji brat je zadobio više udaraca u predelu glave, i oko mu se od udaraca zatvorilo, dok je stariji, koji je pokušavao da spreči napade, zadobio snažan udarac ispod oka.

Informer

 

Povređena dva brata su nekako stigla do kuće, a niko iz škole, iako su sigurnosne kamere sve snimile, nije pozvao ni policiju ni hitnu pomoć.

Kako saznajemo, roditelji su odmah pozvali policiju, a decu su sami vodili uglavnom na preglede u privatne zdravstvene ordinacije. Prikupili su sve nalaze koje će proslediti Beogradu, kao i nadležnom tužilaštvu.

Jer, ono što posebno brine i roditelje dečaka u okruženju je pretnja nasilnih maloletnika, da će u slučaju prijave policiji tek uslediti prava odmazda. Nezvanično saznajemo da je jedan od nasilnika vršnjačkog nasilja kod sebe imao nož. Policija se još nije oglašavala o ovom nasilnčkom incidentu.