26.05.2023.

13:11

Foto: MUP Srbije

Hronika

PRVE FOTOGRAFIJE UBICE IZ PRIBOJA: Ovako je uhapšen policajac Igor A. (FOTO)

Pripadnici Sektora unutrašnje kontrole, u saradnji sa policijom Republike Srpske, locirali su danas i uhapsili na teritoriji Trebinja pripadnika MUP-a Srbije, osumljičenog za ubistvo u Priboju!

Za Igorom A. (28), iz Priboja, koji je kao policajac zaposlen u Beogradu, tragalo se od nedelje ujutru kada je nakon zločina pobegao iz zemlje. Po naredbi Višeg suda u Užicu, jutros je za njim raspisana poternica.

Informer

Hapšenje osumnjičenog

Kobne noći Igor A. je tri puta pesnicom udario u glavu sugrađanina Evrina Ćelahmetovića (35) kraj šanka kafića u centru Starog Priboja. Od zadobijenih povreda, Ćelahmetović je pao i izgubio svest, a dva sata kasnije preminuo je u pribojskoj bolnici usled krvarenja na mozgu izazvanog pucanjem velikog krvnog suda.

Podsetimo, policija je uhapsila Igorovu devojku, inače pripadnicu Granične policije, njegovog oca, takođe bivšeg policajca, i druga, koji su mu pomogli da pobegne posle zločina. Njima je u utorak sudija za prethodni postupak Višeg suda u Užicu odredio pritvor do 30 dana zbog sumnje da su počinili krivično delo pomoć učiniocu posle izvršenog krivičnog dela.