28.05.2023.

12:50

Foto: Z.I.

Hronika

DETALJI HAPŠENJA U ZRENJANINU! Pijan granom izlupao gostima automobile pa krenuo da bode (FOTO)

Kako je Informer već pisao, M.L. je uhapšen jer je, prilikom proslave krštenja u jednoj kafani, prvo provocirao goste, a zatim lomio po lokalu i nožem i staklom naneo povrede dvojici muškaraca.

"M.L.se sumnjiči da je u subotu. 27.maja oko  23 časa, u jednom ugostiteljskom objektu u Zrenjaninu, provocirao goste i lomio inventar, kao i da je staklom povredio muškarca. Osumnjičeni je zatim, kako se sumnja, ispred objekta nožem povredio istog muškarca, kao i njegovog prijatelja, kojima su konstatovane lake telesne povrede u Urgentnom centru zrenjaninske bolnice" piše u policijskom saopštenju.

Informer

Mesto napada
Haos na proslavi krštenja

Prema nezvaničnim saznanjima Informera, incident se odigrao na proslavi krštenja, u bašti jednog poznatog restorana u Zrenjaninu. Navodno, jedan od gostiju, u vidno alkoholisanom stanju, prvo je granom lomio automobile na parkingu, a potom napao goste.

- Osumnjičeni se prvo posvađao sa nekim od gostiju. Mislio sam da nije ništa strašno i da je po sredi uobičajena kafanska rasprava. Međutim, nakon komešanja, M.L. je izašao izspred lokala, i granom drveta počeo da lomi automobile po parkingu - navodi jedan od očevidaca koji je takođe bio gost na proslavi.

Prema njegovim rečima, neko od prisutnih je u međuvremenu pozvao policiju, ali to nije pokolebalo osumnjičenog da nastavi da pravi haos.

Informer

Bašta u kojoj se dogodio napad

- Napadač je otišao do svoje kuće, odakle je doneo nož. Onda je nasrnuo na dvojicu prijatelja i posekao ih. Na sreću, lakše ih je povredio - kaže očevidac.

Osumnjičenom je određeno zadržavanje do 48 časova i on će, uz krivičnu prijavu, biti priveden Osnovnom javnom tužilaštvu u Zrenjaninu na saslušanje.