06.06.2023.

15:03 >> 15:20

Foto: Tanjug

Hronika

SRAMNE ZAVRŠNE REČI OPTUŽENOG ZA TROSTRUKO UBISTVO! Džonić: Tukli su me u policiji, mogao sam tada da priznam i da je Vučić bio sa mnom!

Okrivljeni je, kao i u dosadašnjem toku suđenja, negirao krivicu i istakao da je sve što mu se stavlja na teret "izmišljeno" i da on nema "blage veze" sa tim krivičnim delom.

Džonić je od suda tražio da ponovo ispriča svoju verziju ubistva Đokića i dodao da nakon toga, ukoliko se dokaže da je kriv, može da bude osuđen na doživotni zatvor ili smrtnu kaznu.

- Dan pre nego se dogodilo ubistvo, pozvao sam prijatelja Gocija da ide sa mnom na pecanje, jer svi u selu znaju da ja noću ne smem da idem nigde sam. Jesam natočio gorivo na pumpi, ali za kosačicu. Nisam kriv i za sve imam dokaze. Ni sam ne znam šta sam pričao u tužilaštvu pošto su me u policiji 24 časa tukli. Dva policajca su me tukla, a jedan gađao pikslom i pretio mi šta će sve da mi se dogodi kad budem u zatvoru. Bili su me u glavu, mogao sam tada da priznam i da je Vučić bio sa mnom te noći! - rekao je Džonić.

Informer

Goran, Gordana i Lidija overeni hicem u potiljak

Tu je Gorana ubio hicem u glavu, dok se nalazio za volanom automobila, a Gordanu i Lidiju sa po dva hica dok su bile napolju.Smatra se da je rođake likvidirao iz koristoljublja, odnosno, u nameri da dođe do novca kako bi vratio dug od 10.000 evra koje je pozajmio da bi kupio i renovirao kuću za jednog od sinova.

Na imanju njegovog sina Stefana i u njegovoj kući pronađen je novac za koji se veruje da su ukradeni iz automobila Đokića. Presuda za ubistvo tročlane porodice biće objavljena 13. juna.