14.06.2023.

14:01 >> 14:02

Foto: d. m.

Hronika

POTUKLI SE U KAFIĆU, GAĐALI GOSTE STOLICAMA... U tužilaštvu u Leskovcu saslušana petorica nasilnika, sud im odredio pritvor

Naime, nij petorica saslušani su zbog postojanja osnova sumnje da su učinili krivično delo nasilničko ponašanje.

" Svi osumnjičeni izneli su svoje odbrane u prisustvu zajedničkog branioca. Javni tužilac predložio je određivanje pritvora do 30 dana, predlog je prihvaćen te im je i određen pritvor. U daljem toku postupka tužilaštvo će preduzeti dokazne radnje, ispit svedoka i obavljanje veštačenja, a sve kako bi se utvrdile činjenice i donela odluka." saopštilo je OJT u Leskovcu.

Informer

Mesto gde se masovna tuča dogodila

Kako je juče policija saopštila, pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Leskovcu uhapsili su četvoricu nasilnika, zbog postojanja osnova sumnje da su izvršili krivično delo nasilničko ponašanje.

"Oni se sumnjiče da su 9. juna u bašti jednog kafića u centru grada, nakon kraće rasprave, zadali više udaraca četrdesetčetvorogodišnjem muškarcu, kao i dvojici njegovih prijatelja koji su pokušali da ga odbrane. Četrdesetčetvorogodišnjak i njegovi prijatelji su zadobili lake telesne povrede. Osumnjičeni su, uz krivičnu prijavu, privedeni nadležnom tužilaštvu u Leskovcu" saopštila je ranije policija

Kako su ranije naveli očevici ovog incidenta, do tuče je došlo između šestorice momaka koji su, nakon kraće verbalne rasprave, počeli da se gađaju stolicama i tako rasterali goste koji su panično počeli da beže.

Policija je ubrzo uhaspila nasilnike i oni su danas saslušani u Osnovnom javnom tužilaštvu.