14.06.2023.

14:43

Foto:

Hronika

MARJANOVIĆI BILI KAO ROGOVI U VREĆI! Jelena po izjavi svedoka bila u lošim odnosima sa pola porodice

U iskazima svedoci su objasnili da se pevačica Jelena Marjanović žalila rođakama i prijateljicama da ima veliki problem u kući sa porodicom Marjanović.

Ona  se najviše žalila na problem sa svekrom Vladimirom, ali i sa Milicom tadašnjom devojkom Zoranovog brata Miloša, a sadašnjom suprugom.

-Jelena je govorila da se Vladimir pita za sve u kući, čak i za rad u studiju svog sina Zorana, a da ona mora da čisti i posprema za MIlošem i Milicom - izjavio je svedok na suđenju u Višem sudu. 

Informer

Zoran sa kumom Verom i ocem Vladimirom

Iako su Marajanovići pokušavali da predstave da su odnosi u porodici bili idilični svedok je izjavio da se Jelena se često svađala sa Vladimirom.

- Sukobljavala se sa Vladimirom kada joj nije dozvoljavao da njenu i Zoranovu ćerku, dok je bolesna, vodi kod lekara već je insistirao da je sam leči. O čestim svađama Jelene i Vladimira pričala je i njena majka svojoj sestri a jednom je čak rekla:" Jsao, sestro, Jeca mi se muči" - rekli su svedoci na suđenju.

Otkriveno je i da iako je kuma porodice Marjanović Vera Vukomanović tvrdila da je bila u dobrim odnosu sa Jelenom, ubijena je pevačica se svojoj drugarici rekla da se vera u sve meša i da je i sa njom u lošim odnosima.

Analizirajući presudu sudija je naveo i da je neobična uloga Vere Vukomanović u kući Marjanovića, o čemu je govrio jedan od svedoka koji je rekao da je ona faktički bila član porodice.

- Ona nije bila samo kuma, već je živela sa njima. Znala je sve njihove probleme. A za nju je Jelena govorila da živi sa njima i da je osoba od poverenja porodice Marjanović. Koliko je bila član porodice pokazalo je i to što je u vreme nestanka Jelene Vera zvala policiju što nije bio njen posao, već je to trebalo da uradi Zoran - navedno je u iskazu jednog svedoka.

Inače Vera Vukomanović se danas prvi put pojavila u zgradi Apelacionog suda, a kada je Zoran video pitao je gde su ostali, misleći na brata Miloša i na sin Uroša koji su juče prisustvovali sednici suda.

Suđenje se nastavlja sutra referisanjem presude,a  branioci će sutra izložiti i svoje žalbe na presudu kojom je Zoran Marjanović osuđen na 40 godina zatvora za ubistvo supruge Jelene.