18.06.2023.

19:25

Foto:

Hronika

PRETIO PROFESORU, PA DOBIO KUĆNI PRITVOR! Tražio za ćerku veću ocenu, a onda se grdno pokajao!

On je u celosti pred tužiocem priznao izvršenje krivičnog dela ugrožavanje sigurnosti.

- Osumnjičeni je u datoj odbrani između ostalog naveo da je bio jako potresen zbog ćerke, da se kaje zbog toga što je uradio, da ne bi povredio profesora i da je sve to u afektu rekao - saopšeno je iz Prvog osnovnog javnog tužilaštva u Beogradu.

Sa osumnjičenim je istog dana tužilaštvo zaključilo sporazum o priznanju krivičnog dela, kojim je utvrđena kazna kužnog zatvora od šest meseci, a sporazum o priznanju je predat sudu na potvrđivanje.

Podsetimo, policijski službenici PS Stari grad su po nalogu Prvog osnovnog javnog tužilaštva u Beogradu doneli rešenje o zadržavanju S. S. zbog sumnje da je učinio krivično delo ugrožavanje sigurnosti na štetu S. Ž.

Naime, oštećeni S. Ž., koji je nastavnik u jednoj osnovnoj školi, juče je pristupio u prostorije PS Stari grad i prijavio da je tog dana osumnjičeni S. S., otac jedne od njegovih učenica, u prostorijama osnovne škole zahtevao od njega da ćerki osumnjičenog zaključi najvišu ocenu, što je oštećeni odbio, nakon čega mu je osumnjičeni uputio pretnje kojim je ugrozio sigurnost oštećenog.

Osumnjiceni S.S.saslušan je danas pred tužiocem i godine u celosti je priznao izvršenje krivičnog dela.