19.06.2023.

13:00

Foto: Facebook: Rihanna

Hronika

NIJE JE UBIO, IZMASAKRIRAO JE! Policajci Suzanino telo pronašli u kadi: Nikada nismo videli jeziviji prizor!

Policija i pripadnici žandarmerije koji su juče rano ujutru intervenisali u porodičnoj kući u Ulici Maršala Tita u Bočaru nakon dojave da je Robert Milošev (39) usmrtio svoju suprugu Suzanu (41) zatekli su jeziv prizor, saznaje "Blic" iz izvora u policiji.

Prema rečima jednog policajca koji je bio na licu mesta, u svojoj dugogodišnjoj karijeri nije video jeziviji prizor.

Informer

Kuća u kojoj je Suzana ubijena

- Primili smo poziv od brata osumnjičenog oko 5 sati ujutru da su mu komšije javile da je došlo do pucnjave u kući gde žive Robert i Suzana i da je bilo i tuče. Zbog navodne pucnjave odmah su obaveštene i kolege iz žandarmerije i svi zajedno smo vrlo brzo bili na licu mesta. Kada smo ušli u kuću zatekli smo u kupatilu u kadi beživotno telo žene. Prizor je bio zastrašujuć. Osumnjičeni je nije ubio - izmasakrirao je - priča za "Blic" potreseni policajac.

Osumnjičeni delovao kao da nije svestan šta je uradio

Dodaje da sa osumnjičenim nisu imali nikakvih problema prilikom hapšenja jer se predao bez ikakvog otpora.

Informer

Ubijena Suzana M.

- Ne mogu reći ni da se predao jer se tresao kao prut, pričao je nešto nepovezano i delovao je kao da nije ni svestan šta je uradio. O čitavom slučaju obavešteno je nadležno javno tužilaštvo i istraga je u toku. Osumnjičeni će biti podvrgnut detaljnim toksikološkim analizama a pretpostavljam i psihijatrijskom veštačenju a, sudeći po tome u kakvom smo ga stanju zatekli, skoro smo sigurni da je konzumirao i drogu i alkohol. No, to će se znati tek nakon detaljne istrage tako da to ne možemo tvrditi - priča sagovornik.

Telo pokojne Suzane prebačeno je na obdukciju u novosadski Institut za sudsku medicinu.

Svađali se, Suzana pobegla kod komšinice

Kako nezvanično saznajemo, osumnjičeni je u noći između subote i nedelje pucao iz pištolja i pretukao Suzanu koja je pobegla kod komšinice tražeći utočište.

On ju je potom molio da se vrati kući, a kada je nesrećna Suzana na to konačno pristala u ranim jutarnjim satima, Robert joj je navodno naneo povrede nožem, od kojih je preminula.

Uznemirene komšije su obavestile Robertovog brata da se nešto dešava i on je došao kod brata u kuću sa namerom da ga smiri jer je znao da ume pod dejstvom alkohola da bude "nezgodan", te je nakon kraće prepirke shvatio da nešto definitivno nije u redu, te je pozvao policiju.