21.06.2023.

18:34

Foto: printscreen

Hronika

RODITELJI UBICE I UBIJENE ZAJEDNO SE ISPLAKALI NAD SUZANINIM ODROM! Potresne scene na groblju, majka PALA PORED KOVČEGA!

Suzana Ćazić, koju je nožem mosntruozno usmrtio njen nevenčani suprug Robert M. (39) u Bočaru, sahranjena je danas u 13 časova na Mokrinskom groblju u Kikindi. Nju su na večni počinak ispratili njeni majka, otac, brat, prijatelji i rodbina, ali i roditelji i brat osumnjičenog Roberta M.  

Oni su u kapeli na Gradskom groblju gde je u sanduku ležalo telo nesrećne žene, doneli venac u obliku srca i izjavili saučešće Suzaninim roditeljima i bratu. Potresna slika sve okupljene je ganula do suza. Suzanini roditelji i brat su prihvatili ovaj gest i zajedno su se isplakali.

Tužna povorka potom se zaputila do grobnog mesta, predvođena majkom, ocem i bratom nesrećne žene, a pratili sui h prijatelji i rodbina. Njihovi jecaji za izgubljenom Suzanom prolamali su se grobljem i prekidali bolnu tišinu.

Informer

 

Majka, otac i brat jedva su se držali na nogama. Njihova mezimica je uz opelo sveštenika Pravoslavne crkvene opštine u Kikindi spuštena u raku. Majka je bolno zavapila. 

- Suzana, dete moje, Suzana- ponavljala je uz bolne krike majka, dok je telo njene ćerke spuštano u raku. 

- Anđele moj, srećo moja, zašto smo te izgubili?-govorila je majka jecajući. 
 

Suzaninoj majci je kod ćerkinog groba pozlilo, dva puta je pala pored kovčega. U pomoć su joj pritekli lekari Hitne pomoći, a visoke temperature dodatno su učinile da ovaj previše bolan trenutak bude još teži. 

I majka osumnjičenog ubice bila je vidno uzrujana, stalno je plakala i zapomagala nad Suzaninim grobom. Nju su pridržavali brat i otac Roberta M., jer se jedva kretala.  

Informer

 

Otac je pustio bolan krik

- Dete moje, Suzana-govorio je otac, plačući. 

Suzanu su i u Bočaru gde je živela poslednjih godina, i u Kikindi, gde joj žive otac i brat, svi voleli.
Bila je dobra osoba, požrtvovana, puna razumevanja. 

- Nevenčanog supruga je mnogo volela, a vidite šta je dozivela. Posećivala ga je u zatvoru, slala mu pakete, brinula se o njegovoj majci- kaže njena prijateljica za Informer.