22.06.2023.

07:00

Foto: društvene mreže

Hronika

MAFIJAŠKA SAČEKUŠA NA UGRINOVAČKOM PUTU! Lažni dostavljač hrane izrešetao Zemunca

Izvor iz istrage kaže da se ubistvo dogodilo na Ugrinovačkom putu, ispred Milanove kuće.

- Ubica je najverovatnije čekao u zasedi. Milan se dovezao do kuće svojim "mercedesom" i parkirao se, a napadač mu je tad prišao motorom i ispalio nekoliko rafala iz automatskog oružja u njega. Milan je pogođen u stomak i u grudi, a ubica je pobegao. Milanov mlađi brat, koji je čuo pucnjavu, istrčao je iz kuće i odvezao ga u zemunsku bolnicu, gde je ovaj preminuo - rekao je naš izvor.

Policija je u međuvremenu blokirala sve okolne ulice i preuzela snimke sa sigurnosnih kamera na kojima bi mogao da bude zabeležen trenutak napada.

Informer

Mesto zločina

- Na mestu zločina pronađene su čaure, a Milanov "mercedes" je prebačen na veštačenje - kazao je naš izvor.

Bio problematičan

Inspektori su razgovarali sa Milanovim komšijama, koje su ispričale da je on ranije imao problema sa zakonom.

Informer

Policija odvozi automobil ubijenog

- Milan jeste ranije bio problematičan, ali se u poslednje vreme smirio. Nama u komšiluku nikada nije pravio probleme. U kući ispred koje je ubijen živeo je sa majkom i mlađim bratom. Pričaju da je ranije bio u zatvoru zbog droge, ali ne znam da li je to tačno. Na znam kome se zamerio da taj neko pošalje plaćenog ubicu na njega - rekao je komšija.

Lažni dostavljač ubio i Perenčevića

Luka Perenčević, istaknuti navijač FK Rad, ubijen je 9. maja 2022. u boks klubu na Banjici, naočigled svojih prijatelja, ispred zgrade u kojoj je živeo. Luki je prišao ubica maskiran kao dostavljač jedne kurirske službe, sa kacigom na glavi, pa je izvukao pištolj iz torbe za dostavu hrane i bez oklevanja zapucao u njega. Lukino ime moglo se čuti na suđenju bandi Veljka Belivuka i Marka Miljkovića Mesara, gde su ga jedni pominjali kao saradnika ovog klana, dok je okrivljeni svedok Srđan Lalić kazao da su vođe bande planirale da ubiju Perenčevića i da preuzmu Radovu tribinu.

Informer

 

Drugi komšija dodaje da je u poslednjih mesec dana skoro svakodnevno viđao jednog dostavljača hrane kako se vozi po naselju.

- Zapao mi je za oko jer je mesec dana vozio po kraju motor bez tablica, bilo mi je sumnjivo to, ali nisam ni slutio da bi mogla biti reč o ubici. Svi smo u šoku, ne mogu da verujem da je Milan tako završio... - napominje naš sagovornik.