22.06.2023.

09:09

Foto: Branko Pantelić

Hronika

BEZ TABLICA NA SKUTERU, DANIMA VREBAO ŽRTVU NA ALTINI? Kamere navodno zabeležile ubicu, lažnog dostavljača hrane

Prema nezvaničnim informacijama, a koje smo i ranije objavili ubistvo s dogodilo juče oko 14. 30 sati.

Nesrećni muškarac ubijen je u trenutku kada je izašai iz svog vozila ispred porodične kuće.

- Postoje dve verzije događaja prema jednoj ubica, maskiran u dostavljača hrane, čekao je na skuteru Milana isdpred kuće, dok se prema drugoj verziji navodi da ga je egzekutor pratio. U svakom slučaju komšije su, navodno primetile motociklistu danima ranije, a pažnju im je privuklo to što na skuteru nije bilo tablica. Te se iz tog razloga i sumnja da ubica juče, nije prvi put došao u njihovu ulicu - objašnjava sagovornik Informera upoznat sa slučajem. 

Informer

Uviđaj ispred kuće ubijenog

Prema njegovim rečima ubica je na glavi imao kacigu i ranac jedne firme za dostavljanje hrane. 

- Kada se Milan parkirao i izašao iz vozila napadač je prišao i rafalno pucao u njega. Ubrzo nakon pucnjave pobegao u nepoznatom pravcu. Milana J. je njegovim kolima komšija odvezao do Zemunske bolnice, ali je ranjeni mladić preminuo uprkos naporima lekara - objašnjava naš sagovornik.

Na lice mesta je došao veliki broj policajaca, mnogo inspektora u civilu, a raspisana je i policijska akcija "Vihor“, koja podrazumeva blokadu i kontrolu svih važnijih saobraćajnica.

Policijski inspektori koji rešavaju ovaj zločin razgovarali su sa komšijama, ali i pokupili snimke sa nadzornih kamera. 

- Kada svi snimci budu pregeldani, biće utvrđeno da li je lažni dostavljač hrane zaista pripremao teren danima ili se tog dana prvi put pjavi. Takođe biće utvrđeno i  kuda je pobegao. Možda je snimljen i trenutak pucnjave jer i na kući ubijenog mladića, navodno postavljen je i video nadzor - pojasnio je naš dobroobavešten izvor.