22.06.2023.

16:24

Foto: printscreen

Hronika

PRODUŽEN PRITVOR PUCAČU SA VRAČARA! Ranio dvojicu, pokušao da pobegne pa zanemeo na saslušanju

Pritvor mu je produžen zbog postojanja okolnosti koje ukazuju da će ometati postupak uticanjem na oštećenog A.P, zbog osobitih okolnosti koje ukazuju da će u kratkom vremenskom periodu ponoviti krivično delo i jer je za krivično delo koje mu se stavlja na teret propisana kazna zatvora preko 10 godina, a način izvršenja i težina posledica krivičnog dela doveli su do uznemirenja javnosti koje može ugroziti nesmetano i pravično vođenje krivičnog postupka, rekla je za Tanjug portparolka Višeg suda u Beogradu Milica Veličković.

Informer

Jedan od upucanih muškaraca

Podsetimo, osumnjičeni se na saslušanju branio ćutanjem, odnosno iskoristio je svoje pravo da ne iznosi odbranu, saopšteno je ranije iz Višeg javnog tužilaštva u Beogradu.

Nemanja Đ. je, kako se sumnja, 22. maja iz neposredne blizine ispalio najmanje četiri projektila u A.P. i zadao mu teške telesne povrede. Jedan od projektila ispaljenih u pravcu A.P. pogodio je D.L, koji je takođe zadobio teške telesne povrede.

Informer

Mesto pucnjave

Nakon toga osumnjičeni se trčećim korakom udaljio sa lica mesta u pravcu Čuburske ulice, ali ga je policija ubrzo pronašla i uhapsila.