29.06.2023.

14:22

Foto: V.J.

Hronika

Pijan i lud od ljubomore potegao je nož da joj unakazi lice!

Prema nezvaničnim informacijama nju je nakon bračne rasprave ubodima nožem više puta u vrat posekao i u u grudi ubo suprug D.J.(59) koga je policija lišila slobode zbog krivičnog dela nasilje u porodici.Njemu je određeno zadržavanje do 48 sati po nalogu Osnovnog javnog tužilaštva u Boru nakon čega će uz krivičnu prijavu biti priveden tužiocu ,za Informer kažu u Policijskoj upravi Bor.

- Kako smo čuli svadjali su se tokom noći kada je on došao kući u pripitom stanju. Kako su zaista živeli ne znam ali ovde pričaju da je stalno napadao da ga je varala, pa i ova svađa je bila zbog njegove sumnje da je prevaren i zbog ljubomore. Unakazio je ali na sreću moglo je gore da se završi.

Informer

Da li ima istine to samo oni znaju, kažu Borani koji ih poznaju ali nakon ovog incidenta o ovakvim stvarima ne žele da govore.

Izbodena G.J.(58) odmah je po dolasku ekipe Hitne medicinske pomoći prevezena u Opštu bolnicu u Boru gde su joj na sreću konstatovane lakše telesne povrede.-

- Žena je jutros primljena sa posekotinama i ubodnom ranom u grudima . Trenutno je stabilna i van životne opasnosti,kažu u Opštoj bolnici u Boru.