30.06.2023.

11:01

Foto: printscreen

Hronika

Kostina porodica puna kao brod! Evo šta sve poseduje Miljana K. majka dečaka ubice

Ovo je druga mera koju Viši sud donosi u poslednjih mesec dana.

Prvom merom je bila obuhvaćena njena imovina u Beogradu, a to su stan i garažno mesto na Vračaru, pola stana na isotj ovoj opštini kao i pola stana na Zvezdari.

Sada je istragom utvrđeno da ona poseduje i polovinu stambene zgrade u Nišu, polovinu pomoćne zgrade u Paraćinu, ali i da je vlasnica polovine ukupno 20 građevinskih i poljoprivrednih parcela u Paraćinu i Nišu!

- Sud je odredio privremenu meru radi obezbeđenja budućeg novčanog potraživanja, na predlog 27 najbližih članova porodica nastradalih u OŠ "Vladislav Ribnikar". To ne znači da je majci neko zaplenio i trajno oduzeo imovinu, već da je stavljena zabrana da je ona proda ili stavi hipoteku na nju, kako bi se, ukoliko najbližim članovima porodice u parničnom postupku bude dosuđena novčana nadoknada za pretrpljenu duševnu bol i patnju, ti novčani iznosi naplatili - objašnjava sagovornik iz istrage. 

Podsetimo Viši sud u Beogradu doneo je i meru kojom je i Kostinom ocu Vladimir zabranjeno da raspolaže svojom imovinom, a to su stan, poslovni prostor i automobil.