04.07.2023.

14:05

Foto: printscreen

Hronika

"Danas bi sine napunio 9 godina" Potresna poruka čoveka koji je na Cetinju u trenutku ostao bez najmilijih

Marko Martinović (8) sa Cetinja koji je među prvima ubijen u krvavom piru Vuka Borilovića (35) sa svojom majkom Natašom (35) i bratom Mašanom (11) danas bi napunio velikih devet godina, ali mu pomahnitali ubica presudio iz lovačke puške 12. avgusta prošle godine.

Borilović je, da podsetimo, tog kobnog 12. avgusta prošle godine, iz lovačke puške, nakon što se navodno vratio iz crkve prvo ubio svoje podstanere majku i dvoje dece, zatim je ubio još sedmoro prijatelja, komšija i rođaka, dok je njih šest ranio u naselju Medovina na Cetinju.

Informer

 

Kada ga je crnogorska policija opkolila izrešetan je sa pet hitaca.

Porodica Martinović povodom Markovog rođendana na društvenim mrežama objavila je niz njegovih fotografija, ali i video snimaka sa prethodnih rođendana.

Niko slutio nije da nesrećno dete sledeći neće sačekati.  

Ove godine, u poruci, tuga i bol koja nema granice za čoveka koji je u trenu ostao bez tri najvoljenija bića. 

" Dolaze neki dani, trenutci koje nisam u najgorim snovima zamišljao bez tebe. Danas je jedan od tih dana, tvoj deveti rođendan, a tebe nema sine. Ali i danas na tvoj rođendan kao i svaki drugi dan ti si sa mnom. Srećan ti rođendan sine, zagrli majku i brata onako snažno kako si ti samo znao. Volim vas"  - napisao je neutešni otac ubijene dece Miloš Martinović.