05.07.2023.

14:17

Foto: printscreen

Hronika

Stravični detalji silovanja koze: Zapretio je, ako ga prekinu proći će isto kao nemoćna životinja!

U međuvremenu, Informer je došao do nezvanične informacije po kojoj su juče, u policijsku stanicu u tom gradu, došli vlasnik koze i muškarac za koga se sumnja da je mobilnim telefonom snimio silovanje nemoćne životinje. 
Navodno, muškarac koji je snimio incident, rekao je policajcima da su on i njegov osumnjičeni drug došli kod vlasnika koze iz potpuno drugog razloga.

Pretio silovanjem

Manijak je zapretio da ga ne prekidaju jer će inače proći isto kao nemoćna životinja

Informer

 

Kako kaže dobro obavešteni izvor Informera, tada je osumnjičeni, prema izjavi njegovog druga, rekao da je koza dobra, ali da ‚"mora da je proba‚"??
- Nakon toga je, kako je izjavio ovaj muškarac, osumnjičeni skinuo gaće i pred dvojicom drugova silovao kozu. Tada je, kako je rekao, od šoka uzeo mobilni telefon i snimio incident, ali ne da bi taj snimak zloupotrebio, već kako bi prijavio ceo slučaj - dodaje naš sagovornik.Sa druge strane, priča izvor Informera, vlasnik koze je imao sličnu priču kao prijatelj osumnjičenog.
- Kako je ispričao taj mladić, kada su se dogovorili oko cene za kozu, osumnjičeni je, ničim izazvan, prvo pomazio životinju, a zatim svukao gaće i počeo da je siluje. Dodao je da su mu tada rekli da prekine sa zlostavljanjem, ali da im je on zapretio da ga ostave na miru inače će proći isto kao nemoćna životinja - naglašava izvor iz istrage.

Podsetimo, stravičan snimak se pre nekoliko dana pojavio na društvenim mrežama i odmah je o svemu obaveštena policija. Kako se vidi na snimku, nastalom u Draževcu, muškarac je držao kozu za rogove i silovao je. Za to vreme njegov prijatelj, koji ga je snimao, bodrio ga je, navijao i smejao se dok je nemoćna životinja pokušavala da se odbrani. Inače, do snimka su prvi došli članovi pokreta "Levijatan". Predsednik ovog pokreta kazao je da je odmah objavio snimak na društvenim mrežama i da je o svemu obavestio policiju. 

Skinuo gaće i silovao kozu

Osumnjičeni skinuo gaće i pred dvojicom drugova silovao kozu

Inače, u Srbiji se silovanje životinja goni po članu 269. krivičnog zakonika - Ubijanje i zlostavljanje životinja, za šta je predviđena novčana ili zatvorska kazna.