06.07.2023.

08:56

Foto: printscreen

Hronika

Marko Pjanović izručen Srbiji! Osumnjičen za ubistvo Ranka Eskobara na pumpi u Rušnju, poznato i gde se nalazi!

Protiv Pjanovića se vodi istraga za pomaganje u Teškom ubistvu.

Saslušao ga je sudija za prethodni postupak u zakonskom roku od 24 sata. Pjanović se sada nalazi u pritvorskoj jedinici Centralnog zatvora, a očekuje se da ga sasluša zamenik javnog tužioca Višeg javnog tužilaštva u Beogradu, na okolnosti naredbe o sprovođenju istrage.

Marko Pjanović iz Brčkog uhapšen je zbog sumnje da je učestvovao u organizaciji ubistva Nikšićanina Ranka Radoševića, zvanog Eskobar u nadležnom tužilaštvu Bosne i Hercegovine izjavio je da je kriv i da je naručilac njegovog ubistva ista osoba koja je naručila i ubistvo Luke Žižića!

Informer

Marko Pjanović

Osumnjičeni Pjanović je navodno do detalja ispričao kako i zbog čega je učestvovao u ubistvu Radoševića koji je u četvrtak brutalno likvidiran pred brojnim očevicima na jednoj pumpi u Rušnju.

Radošević je ubijen kada su dvojica napada došla u kafić pumpe u kom je on sedeo i ispalili više metaka u njega.

Kako saznaje "Blic", uskoro se očekuje ekstradicija Azre Šabanović, koja je takođe osumnjičena za pomaganje, a nalazi se u BiH.

Informer

Azra Šabanović

Podsetimo, Azra se sumnjiči da je zajedno sa Markom Pijanovićem dan pre ubistva Ranka Radoševića Eskobara bila na njegovom auto placu gde su se predstavili kao kupci automobila i sa njim se dogovorili da se sutradan u 11 sati nađu na pumpi u Rušnju gde će mu dati novac, a on njima vozilo. Pjanović slovi za vođu navijača Partizana iz Brčkog.

Međutim, umesto njih na pumpu su došle ubice Luka V. (35) i Stefan Z. (28) i sa sedam hitaca usmrtili Eskobara 9. marta.