07.07.2023.

09:05

Foto: V. Jović

Hronika

Detalji porodičnog pokolja u Dobrom Polju kod Boljevca! Posvađali se zbog trudne snaje, a onda se odigrala krvava drama

Meštani Dobrog Polja kažu da je cela porodica problematična i da je Zlatko bio nasilan i kad je trezan, a kada bi popio onda je bilo najbolje skloniti mu se sa puta. 

- I ranije su se svađali. Ko zna koliko puta je kod njih dolazila policija. Biljanu bi pretukao, a ona bi ga ostavila i odlazila kod svojih, ali bi onda popustila i vratila mu se. I eto šta bi. Sada je ubio ko psa, a onda je pucao u sebe. Denis je sve to video i razneo se bombom - priča meštanin Dobrog Polja i dodaje: 

- Priča se da je svađa počela jer je Zlatko oterao trudnu devojku koju je Denis doveo u kuću iz Zaječara. Denis je hteo da je vrati, ali je Zlatko urlao da ona može kod njih u kuću samo preko njega mrtvog. Navodno je Biljana držala stranu sinu i Zlatko je poludeo i zgrabio lovačku pušku i ubio je. Priča se da je onda pucao u sebe, a da je onda Denis koji je sve to gledao uzeo "kašikaru" i razneo se. Svašta se priča, ali niko ne može sa sigurnošću da kaže šta se desilo. Navodno su u kući ili u dvorištu bili i Zlatkova majka, Veselinka, i njihov najmlađi sin Bojan, ali stvarno ne znam da li je to tačno. Ako jeste oni najbolje znaju šta se desilo i kako. 

Informer

Sin doveo trudnu snajku u kuću, a otac je oterao?!!

Inače u policiji kažu da će više detalja ove tragedije biti poznato nakon završene istrage i veštačenja koje je naložio tužilac.

Podsetimo porodična drama odigrala se u sredu popodne, a majka i sin su na mestu ostali mrtvi, dok je Zlatko sa teškim povredama transportovan u Univerzitetski klinički centar u Nišu gde je odmah operisan. On je prema nezvaničnim informacijama nakon operacije na intezivnoj nezi i lekari pokušavaju da mu spasu život.