08.07.2023.

14:56

Foto: informer.rs

Hronika

Noin ubica IT stručnjak! Poseduje više firmi, a evo šta je sa njima radio

On je kako nezvanično saznajemo ima registrovane firme, ali je ugalnvom sve radio na crno i nije prijavljivao prihod.

Izvor iz istrage kaže da je on završios rednju elektrotehničku školu i da je nakon udesa zbog koga je ostao invalid i kretao se uz pomoć štaka morao da nađe neki izvor prihoda radeći iz kuće. 

- Kreirao je sajtove i prodavao domene, a uglavnom se oglašavao na internetu i imao je dosta posla i dobra primanja - kaže izvor. 

Inače iako je dobro zarađivao Ognjen je često bio na ivici egzistencije jer je mnogo pio i drogirao se. 

Podsetimo on se danas na saslušanju u tužilaštvo branio ćutanjem, i iskoristo je svoje pravo da ne iznosi odbranu na optužbu da je ubio Nou Milivojev i njeno telo isekao i pokušao da uništi.

Prema naredbi o sprovođenju istrage, sumnja se da je neutvrđenog dana, u periodu od 17. juna do 6. jula, u stanu u kojem prijavljeno stanuje u centru Beograda, Ognjen na svirep i podmukao način ubio Nou Miliovjeva. 

Istragom je utvrđeno da je Ognjen nakon svađe ubio Nou, sa kojom je bio u emotivnoj vezi i uz pomoć, najverovatnije noža, isekao telo na više delova.

Potom je te delove tela rasporedio u veću pvc kutiju, manje pvc bure, jedan manji balon za vodu i jednu pvc kantu u koju je nakon toga sipao, za sada nepoznatu hemikaliju, kako bi hemijskim putem razložio sve delove tela pokojnog, odnosno svo njegovo tkivo i kosti i na taj način lakše se oslobodio tela i sakrio sve tragove.