13.07.2023.

12:41

Foto: Printscreen You Tube

Hronika

Kosta se ugledao na Legiju i Kalinića! Dečak ubica hoće da napiše knjigu i opiše svoj zločin

Kosta je od 3. maja zatvoren u Klinici za neurologiju i neuropsihijatriju za decu i omladinu u Beogradu gde je pod stalnim nadzorom lekara koji ga veštače, ali i policajaca koji su tu da se pobrinu da on ne pokuša da pobegne, samopovredi se ili da ga neko na napadne. Tokom boravka on najviše slobodnog vremena provodi čitajući knjige koje mu je dostavila majka Miljana, zbog čega je i dobio ideju o pisanju.

Kako sagovornik portala Republika saznaje, Kosta je postao opsednut pisanjem knjige.

- Knjiga koju ću napisati opisaće sve što se izdešavalo u mom životu! Kažu da sam car, a ova knjiga će sve te ljude zanimati, a zaradiću milione jer me ljudi vole! Zašto ne bi znali sve? Napisaću je tako dobro da će svima biti intresatna - navodno ponavlja Kosta K.

Izvor portala kaže da je Kosta uveren da mora da napiše svoju autobiografiju i opiše sve što je prethodilo zločinu kao i sam masakr na Vračaru.  

Informer

Milorad Ulemek Legija uzor dečaku ubici

- Neprekidno priča da će napisati knjigu koja će se odnositi na njegov život od ranog detinjstva pa do današnjeg dana. Ponavlja kako će to biti obimno delo. I da će detaljno navesti razloge koje su ga naveli da počini ono što je uradio u svojoj školi kao i kako je to planirao i izveo. Spomenuo je da su knjige napisali i Legija i Kalinić kojima se on kako izgleda divi - objašnjava izvor portala Republika. 

Ponašanje Koste K. od početka šokira lekare koji ga veštače, jer njegovo ponašanje i način komunikacije sa njima nije uobičajan za tinejdžera, a i njegove izjave i pitanja, kao i poruke koje je pokušavao da prosledi roditeljima u najmanju ruku su čudni.

Informer

Kostinim roditeljima privremeno oduzeta imovina

Podsetimo Kostin otac Vladimir je u pritvoru jer je dečak zločin izvršio njegovim pištoljem, a tužilaštvo vodi istragu i da li su Vladimir i njegova supruga Miljana zapuštali i zlostavljali svog sina. Odlukom suda njima je izrečena i mera zabrane raspolaganja imovinom, koja je kako je utvrđeno znatna i procenjuje se na više od milion evra, a pre samo dva dana Vladimiru su zamrznuta i sva novčana sredstva na računima i sav novac kojim raspolaže prenesena su u depozit javnog izvršitelja gde će se čuvati do pravosnažnog okončanja krivičnog postupka.