25.07.2023.

15:22

Foto: M.S./privatna arhiva

Hronika

U tri dana proslavili rođendane, pa zajedno u smrt otišli! Tragedija u Vrčinu postala još veća!

Kako saznajemo, nastradali mladić bio je sin poznatog doktora, a sa roditeljima i braćom i sestrama živeo je u Vrčinu.  

- Njegov otac je poznat i priznat doktor opšte medicine. Takođe, bavi se i estetskom hirurgijom i ima svoju orgdinaciju u kojoj radi - potvrdio je naš sagovornik.

Majka nastradale Anđele Babić je jecajući teško nalazila reči da opiše poslednje trenutke koje je provela sa ćerkom pre nego što je izašla u grad.  

- Oko deset mi je rekla ide malo napolje. U neko doba sam je pozvala na mobilni i ona se nije javila. Pomislila sam zvaće nije čula telefon. Posle deset minuta mi je pozvonio telefon, saznala sam tragičnu vest- rekla je plačući majka Angelina otkrivajući da su nedavno u samo tri dana razmaka Vuk i Anđela slavili rođendane. Vuk koji se našao za volanom je proslavio punoletstvo, dok je Anđela navršila tek 15 leta. Zajedno su rođendane proslavili i u smrt zajedno otišli.

 Zorica Đorđević, majka Mione (17), jedine preživele u nezgodi kaže da Miona još ne zna šta se dogodilo i šta joj je sa prijateljima.  

Vuk i Anđela su poginuli, dok je Miona povređena kada je na pružnom prelazu kod Vrčina  oko ponoći na njegov "pežo" naletela lokomotiva.