31.07.2023.

12:11

Foto: Informer/privatna arhiva/printskrin

Hronika

Majka ostavila Kostu na cedilu! Dečak ubica čekao rođendanski poklon, ali je bila samo jedna poseta!

Kako se saznaje, Kosti K. za rođendan ni majka Miljana K. nije došla u posetu.

Maloletni ubica smešten je na Klinici za neuropsihijatriju za decu i omladinu, a tamo su i na njegov rođendan bile jake mere policijskog obezbeđenja.

Za čitav dan samo je jedna porodica došla u posetu, ali ne Kosti, već drugom dečaku, koji je na lečenju u istoj zgradi.

Informer

 

Pored klinike na kojoj je smešten maloletni ubica nije mogla ni muva da proleti bez znanja prisutnih policajaca, koji su bolničku ustanovu obezbeđivali sa četiri vozila.

Inspektori u civilu i uniformisani policajci obezbeđivali su i juče čitav bolnički krug i sve ulaze. Ove mere uvedene su čim je Kosta prebačen na psihijatrijsko-psihološko veštačenje u ovoj ustanovi.

Informer

Kosta K.

Pored njegove sobe stalno su dvojica inspektora, a zaposleni u bolnici su dobili posebne instrukcije. Posete svim malim bolesnicima se proveravaju, dežurna sestra sprovodi porodice svih bolesnika do soba. Čak je i staklo na vratima u hodniku u kojoj je soba dečaka-ubice zamagljeno da se ne bi videlo kretanje po hodniku. Kao što smo pisali, njemu nisu dozvoljene šetnje van zgrade, prenosi portal Republika.

Podsetimo, na društvenim mrežama pojavile su se i monstruozne poruke podrške ubici i čestitke za rođendan, pa nije bilo isključeno da će se neko od fanova dečaka-monstruma pojaviti pred bolnicom.