01.08.2023.

12:23

Foto: Tanjug

Hronika

Osnivač "Megatrenda" zvao policiju, a onda se predomislio! Prijavio krađu zlatnih poluga pa povukao prijavu

Kako sazanajemo u beogradskoj policiji Mića Jovanović je jutros pozvao policiju i prijavio da mu je iz kuće na Senjaku ukradeno 4 kilograma zlatnog nakita dok je bio na putu, ali pre nego što je patrola uopšte stigla na lice mesta on je ponovo pozvao policiju i povukao prijavu. 

- On je objasnio da se zbunio i da je greškom prijavio krađu zlatnog nakita - kažu u policiji i objašnjavaju da i pored toga se u kući radi uviđaj. 

Informaciju da je Jovanović prijavio pljačku i da je uviđaj u toku potvrdili su za Informer i u Prvom osnovnom tužilaštvo u Beogradu.

- M.J. podneo je krivičnu prijavu u policijskoj stanici Savski Venac zbog sumnje da mu je iz kuće ukradeno vise kilograma zlatnih poluga. Policijski službenici povodom podnete prijave na terenu izuzimaju sve materijalne dokaze radi utvrđivanja učinioca, skidaju video nadzor i vrše uviđaj - potvrdili su u tužilaštvu za Informer. 

Inače Mića Jovanović je odmah po objavljivanju vesti da je prijavio krađu zlata to demantovao. 

- Želim da kažem da je nemoguće moju kuću opljačkati jer imam čak fizičko obezbeđenje koje je prisutno 24 sata. Bio sam u Kanu i tvrdim da nisam zvao policiju niti mi je odneto zlato. Ja vas molim da objavite istinu - izjavio je Jovanović.