09.08.2023.

23:22

Foto: printscreen Tik Tok/Jovica Cvetanović

Hronika

"Kosta i ja dobićemo bebu, trudna sam"! Šokantna objava devojčice na tik-toku, usledile psovke

Prema pisanju portala, ona je postavila sliku pozitivnog testa na trudnoću, uz objavu da nosi nerođeno dete Koste K., osumnjičenog za masovno ubistvo u Osnovnoj školi "Vladislav Ribnikar" na Vračaru.

- Imam nešto da vam izjavim! Kosta i ja dobićemo bebu, trudna sam - navela je neimenovana devojčica u objavi.

Neki od korisnika Tik-toka, nakon ove objave, komentarisali su ispod ovog posta kako je on sraman, dok su drugi psovkama prokomentarisali ovu objavu.

Informer

 

Kako je Informer ranije pisao, obožavaoci Koste K. mogu da odgovaraju po dva člana Krivičnog zakona Srbije. Prvi je izazivanje panike i nereda, a drugi ugrožavanje sigurnosti.

Podsetimo, na dan masakra, Kosta je stavio u ranac četiri "molotovljeva koktela" i uzeo iz sefa pištolje "ČZ Shadow", kalibra 9x19 milimetara i "Ruger MK", kalibra 22 milimetra, za koje je njegov otac imao dozvole.

Informer

Skandalozna objava

Tačno u 8.40 ušao je u školu i bez reči ubio pripadnika obezbeđenja Dragana Vlahovića i još tri devojčice koje su se zatekle kod ulaza. Zatim je u hodniku zamenio okvir s municijom u pištolju i ušao u učionicu u prizemlju, gde je Kostino odeljenje VII/2 imalo čas istorije. Tamo je najpre ranio u ruku i stomak nastavnicu Tatjanu Stevanović, pa se okrenuo i ubio još šestoro dece.

U to vreme, tačno u 8.42, policiju je pozvala zamenica direktora škole i prijavila da se u zgradi čuje pucnjava. U međuvremenu, Kosta je izašao iz učionice, pa je kod stepeništa odbacio još jedan prazan okvir municije, a onda je i sam pozvao policiju, rekavši da je pobio decu "jer je psihopata".