13.08.2023.

08:22

Foto: Printskrin video

Hronika

"Sve ću vas pobiti, neće se ni vaša deca igrati i smejati"! Nova jeziva poruka Miloša kome su u masakru na Cetinju ubijeni sinovi i žena! (FOTO)

- Sad posle godinu dana vam kažem javno da od vas ostati ništa i nećete se od mene sakriti, da ću vas sve ubiti a neka dođe neko ko mene može zaustaviti, neće se ni vaša deca igrati i smeati, evo posle godinu dana da se obratim, od Miloša se niko ne može sakriti, sve ću vam duplo naplatiti, sve zapamtite dobro, kad budete vi plakali, ja ću pevati, ali neću od vas ništa ostaviti, dosta sam trpeo, a neka dođe da me uhapsi onaj koji sme, čekam, a ispuniću sve što sam obećao, evo javno posle godinu dana - napisao je Miloš Martinović na svom Fejsbuk nalogu, 10. avgusta, pola sata pre ponoći.

Informer

 

Usledile su poruke u kojima ga odgovaraju od namere da osveti porodicu, a ujutro je njegova objava obrisana. Međutim, na jučerašnju godišnjicu gubitka svojih najmilijih, objavio je video-poruku u kojoj ponovo najavljuje krvnu osvetu.

- Ovako će vam se crnit, ovako će se crni barjak viti, ovako, ja vam se kunem - čuje se njegov glas na snimku.

U nezampamćenom maskru na Cetinju, Vuk Borilović (34) ubio je najpre Miloševu suprugu Natašu Martinović (35) i njena dva sina Mašana (11) i Marka (8).

Informer

Nataša Martinović sa sinovima Markom i Mašanom

U bezumnom zločinu sugrađanina Vuka Borilovića 12. avgusta prošle godine u cetinjskom naselju Medovina, ubijeni su i Milan Mitrović (37), Goran Đurišić (54), Dimitrije (78), Danica (74) i Rajko (56) Drecun, sestre Aleksandra (52) i Mila (51) Radunović.

Pre zločina, Borilović je odvezao svojus suprugu i tri ćerkice kod tasta Zorana M. u Radoviće kod Budve. Pretpostavlja se da se nakon svega odselila iz Crne Gore zbog bojazni da bi mogla da bude meta porodica ljudi koje je Vuk ubio. Postoje i oni koje tvrde da su žena i deca Vuka Borilovića u Slovačkoj u kojoj žive majka i sestra supruge Vuka Borilovića.