13.08.2023.

14:49

Foto: Društvene mreže/Tanjug/AP

Hronika

(FOTO) Šok otkriće o ubistvu u Gradačcu! Policajka koja je odala lokaciju Nizame bila borac protiv nasilja nad ženama?!

Prema informacijama "Avaza", lokaciju je, a što utvrđuju i MUP i Tužilaštvo, navodno otkrila službenica policije, o čemu je istog dana odmah MUP TK obavestio postupajuću tužiteljku.

Informer

Dženana S.

Ukoliko se pokaže tačnim, a sve informacije govore da je tako, reč je o skandaloznom činu.

Da stvar bude još bizarnija, policajka je na svom Fejsbuk profilu skoro svakodnevno delila objave u kojima se osuđuje nasilje nad ženama. 

"Ljubav se lako prepoznaje po toplini ruke i pogledu, po zaštitničkom stavu, po sigurnosti koju osećamo kada smo zajedno, brizi i osmehu koji se uvek iskrade kada nam voljena osoba prilazi. Pravi muškarac voli i štiti a oni koji koriste svoju fizičku snagu nad ženom zauvek su ubili muškarca u sebi", navodi se u jednoj od objava koje je podelila policajka, koja je navodno odala lokaciju ubici Nerminu Sulejmanoviću.

Informer

 

Korisnici Fejsbuka u komentarima izrazili su svoj bes povodom skandaloznog poteza policajke, nazivajući je licemerkom i kriveći je za smrt Nizame Hećimović.

- Bila jednom jedna lepa Nizama koja je imala bebu od 9 meseci, koju je muž ubijao od batina, uspela je da mu pobegne, da zaštiti svoje dete i sebe i onda se našla jedna "policajka" po imenu Dženana koja je otkrila njenu lokaciju mužu monstrumu da bi ovaj došao i ubio je od batina a potom pucao u nju. Da "policajka" Dženana nije otkrila njenu lokaciju lepa Nizama bi i danas bila živa svojoj ćerki koja ne bi ostala siroče sa samo 9 meseci - navodi se u jednom od komentara ispod objave o nasilju nad ženama koju je podelila policajka.