15.08.2023.

20:11

Foto: Foto: Avaz/A. Bešić.

Hronika

Uleteo je krvav u radnju i rekao "daj mi svu municiju kalibra 9 milimetara"! Ispovest prodavca koji je ubici iz Gradačca uvalio ćorke! (FOTO/VIDEO)

Kako je ispričao u ispovesti za portal "Avaza", hrabri Jašarević je menjao svog sina Dinu u njihovoj prodavnici "Ribo-Lovac" u Gradačcu kada je u radnju ušao Sulejmanović.

Informer

Nermin je Hasanu Jašareviću dao ćorke

- Moj sin drži tu prodavnicu u Gradačcu, po potrebi ja njega menjam. On ode raditi druge poslove, a ja uskočim da radim. Oko pola 11 sam čuo policijsku sirenu i od hitne pomoci. Mislio sam saobraćajna nesreća. Nisam znao šta se dešava. U međuvremenu, čuo sam naglo kočenje i škripu guma i čovek uleće u prodavnicu. Mislio sam mušterija kao i sve druge. Ja sedim na stolici i on uleti, u bermudama, sav krvav. Stadoh iznenađen, kao i svi drugi. Pištolj mi je u glavu uperio i rekao: "daj mi svu municiju devet milimetara". Ja sam sedio i ispred mene na polici stajala je municija 9 mm, ali startna, nije bila prava. Kad sam video koliko je sati, ja njemu dam jedno pet-šest kutija i odmah krenu nazad. Kako je hodao, njemu je ispala jedna kutija municije i on nju šutne, a ja za njim idem. Za vreme svega što se dešavalo, kraj vrata stajala je moja starija unuka. Ja sam se bojao za nju. Kad je ušao, ona je vec od prijatelja dobila slike šta je uradio i prepala se - ispričao je Jašarević, pa nastavio: