19.08.2023.

19:37

Foto: Instagram

Hronika

Svirepi ubica Nermin uzimao stereoide i anabolike! Uz prošlost kriminalca i nasilnika bio je pravi psihopata!

Jedan od ključnih dokaza je njegov mobilni telefon. Međutim, šta je to u čoveku da počini takva zlodela bez trunke empatije prema svojim žrtvama?

Šta je pospešilo da onako hladnokrvno ubije nevenčanu suprugu Nizamu Hećimović (38), sve to snima uživo na Instagramu, da u lokvu krvi stavi svoje dete, devetomesečnu bebu, da onako ubije oca i sina i hladno se odveze do farme u Ledenicu Donju?

Informer

Bio je nasilnik i kriminalac

Pored debelog kriminalnog dosjea i karaktera lokalnog šerifa u mestu u kojem se svi njemu moraju sklanjati i davati mu prednost u svemu, a što je Sulejmanović svakako bio, na poticanje prekomerne agresije, ističe lekarska struka, utecali su dakako i steroidi i anabolici koje je konzumirao.

Informer

Snimao ubistvo supruge Nizame

- Nemoguće je imati onakve mišiće bez korišćenja tih supstanci odnosno prekomerne upotrebe. Njihov je rezultat agresija između ostalog. Ne možeš nikada one mišiće napraviti bez prekomerne upotrebe steroida i anabolika. Naprimer, ako je 0,2 miligrama doza, oni uzimaju po 10 ili 15 miligrama da bi bili što veći, što bolji, a rezultat toga ti je, da to utiče na mozak. Na to dodajte njegovu prošlost koja nije momka iz biblioteke, nego nasilnika i kriminalca, dobijate psihopatu sto posto - kaže sagovornik "Avaza".