27.08.2023.

13:16

Foto: Shuterstock

Hronika

Komšija pretukao devojčicu na ulici u Vranju!

Da se napad dogodio potvrdilo jza Informer Osnovno javno tužilaštvo, navodeći da je incident prijavljen u petak uveče negde oko 20:15, kada su se deca igrala loptom na ulici.

- Tom čoveku je smetala buka i udaranje lopte, pa je negodovao. Izašao na ulicu i odgurnuo devojčicu rukama u predelu grudi i zadao joj više udaraca po rukama i licu. Slučaj je prijavljen policiji naloženo je da se prikupe obaveštenja od svih prisutnih i da se prikupe dokazi za krivično delo nasilničko ponašanje. Ostali detalji događaja se još uvek utvrđuju. Devojčici je pružena pomoć u ZC Vranje i sa njom je razgovarao i psiholog - navode iz OJT. 

Informer

 

Otac devojčice Marjan Đorđević je u šoku, kao i čitava porodica zbog svega što se desilo.
- Mi tog čoveka i ne poznajemo, živi u susednoj ulici. Smetala su mu deca. Pored što ju je pesničio, vređao ju je jer je bila u šortsu, govorio joj da je kurva i druge gadosti. Dete juče došlo da mi kaže šta se desilo, bilo je pod stresom, a on se zaključao u stanu. Valjda je mislio da ću da idem i da ja njega tučem. Mi smo slučaj prijavili policiji, koja je došla po pozivu - priča vidno potresen otac.

Informer

 

On dodaje i da je zgrožen nad komentarom supruge počinioca ovog dela, jer je govorila da je mnogo dece i da im ona smetaju.
- Valjda je mnogo dece nešto dobro i lepo - dodaje Đorđević i dodaje da je devojčica još pod stresom i da ima podlive na licu.