29.08.2023.

09:55

Foto: Informer

Hronika

Oglasio se MUP u vezi jezivog zločina u Mladenovcu! Dušana ubili pred sinom i to na detetov rođendan

U saopštenju policije navodi se da su svi uhapšeni počinili krivično delo teško ubistvo u saizvršilaštvu za šta je zaprećena zatvorska kazna.

"Sumnja se da su oni, u noći između ponedeljka i utorka, oko 00.15 časova, u jednom ugostiteljskom objektu u Mladenovcu, zadali više udaraca po glavi i telu četrdesetsedmogodišnjem muškarcu, koji je od zadobijenih povreda preminuo na licu mesta" piše u saopštenju.

Osumnjičenima je određeno zadržavanje do 48 časova i oni će, uz krivičnu prijavu, biti privedeni nadležnom tužilaštvu.

Kako je Informer već pisao, zbog učestvovanja u tuči koja je prethodila zločinu uhapšeni su S.M. (28), S.D. (31), P.B. (38), P.M. (34), J.M. (40) i S.S. (33).

Navodno, nesrećni muškarac ubijen je kada ga je neko od uhapšenih udario flašom u glavu, a zločinu je prethodila svađa oko muzike.

Portali pišu i da je Dušan A., koji je inače vlasnik jednog auto-servisa u okolini Mladenovca, ubijen pred sinom.

- Dušan A. je sedeo za stolom sa sinom, bratancem i kumom, slavili su 21. rođendan njegovog sina. Izbila je svađa i osumnjičeni su skočili na njih i počeli da ih tuku. U opštem haosu, neko je Dušanu A. najverovatnije zadao udarce vlašom ili pikslom - otkriva sagovornik Kurira kojii je bio na mestu zločina gde se sve dogodilo.

Telo ubijenog Dušana A. (47) iz Mladenovca, po nalogu tužioca poslato je na obdukciju.

- Sve se dogodilo za 15 minta. U kafani je bila grupa mladića koja je "držala" muziku. Dušan je u jednom trenutku hteo da naruči pesmu, ali mu to osumnjičeni nisu dozvolili. Usledila je svađa, a zatim je neko od osumnjičenih, staklenom flašom udario nesrećnog muškarca i ubio ga na mestu - kaže jedan od svedoka zločina i dodaje da su osumnjičeni "česti gosti kafane".

Prema njegovim rečima, Dušan je "ubijen na pravdi Boga".

- Ubistvo je gledao njegov sin koji je taj dan slavio rođendan - dodaje svedok.