03.09.2023.

17:59

Foto: Informer

Hronika

Poginula jedna osoba u sudaru na "Milošu Velikom"! Vozio brzom trakom u kontra-smeru pa se zakucao u drugi automobil (FOTO/VIDEO)

Kako piše na Instagram profilu "192" nastradala osoba bila je u "fijatu", a ne zna se da li je u pitanju vozač ili suvozač. 

"Prema prvim informacijama Fiat Punto kretao se brzom trakom u suprotnom smeru, što su građani prijavili policiji, ali je nažalost bilo kasno. Saobraćaj je obustavljen, a Fiat Punto je potpuno izgoreo" piše u objavi.

Informer

 

Kako je Informer prvi objavio vozač "fijata" vozio je suprotnim smerom na auto-putu i to brzom trakom, nakon čega je pokušao da izbegne vozilo koje mu je dolazilo u susret. Međutim, automobili su se ipak sudarili.

Informer

 

- Automobil koji je išao kontra-smerom je nakon kontakta preleteo razdelnu bankinu i zapalio se. U drugom automobilu, žena koja je vozila, ostala je zarobljena u vozilu nakon udesa. Ona je uz pomoć vatrogasaca, izvučena iz kola i predata ekipi Hitne pomoći - rekao je izvor Informera.

Takođe, redakciji Informera, nakon udesa se javio i vozač koji je tvrdio da je nakon izlaska za Obrenovac, u smeru ka Beogradu, u jednom trenutku uočio automobil koji je išao u suprotnom pravcu.

- Prvo sam pomislio da se vozač pogubio i pogrešio smer. Čak sam hteo da ga zaustavim i da mu pomognem. Međutim čovek je vozio u kontra-smeru i to brzom trakom, što je ravno samoubistvu. Bila su dvojica muškaraca u kolima i mahala su ostalim vozačima, ali sam stekao utisak kao da su na taj način želeli da upute izvinjenje - ispričao je on.

Informer

 

Kako kaže, nije mu jasno zbog čega vozač "fijata" nije makar vozio zaustavnom trakom ili pokušao da zaustavi automobil i napravi polukružno okretanje.