04.09.2023.

08:34

Foto: Informer

Hronika

Crni niz se nastavlja! Šest žrtava u saobraćajnim nesrećama - dvojica stradala na motoru

Nesrećni muškarac je šesta žrtva u saobraćajnim nesrećama koje su se juče i danas dogodile u Srbiji.

Pre njega, prvo su dvojica muškaraca nastradala u jezivom sudaru kod Novog Sada i to dok su bili na motociklu.

Kako su portali preneli, Lazar T. i njegov saputnik, bili su na motoru kada je u jednom trenutku ovaj muškarac odlučio da pretekne kamion.

Informer

Nastradali Lazar T.

Međutim, prilikom preticanja, nesrećni vozač udario je u točak kamiona, nakon čega se motocikl prevrnuo. Na mestu udesa stradao je Lazar T., dok je njegov saputnik povredama podlegao u bolnici.

Nakon toga, kako je Informer prvi izvestio, Dejan J. (53) nastradao je na auto-putu "Miloš Veliki", kada se, dok je vozio "fijat" brzom trakom u kontra-smeru, zakucao u drugi automobil.

Informer

 

Prilikom sudara, vozilo u kom se nalazio Dejan J. se zapalilo, a on je, kako su preneli portali, ostao zarobljen u njemu i živ izgoreo. U ovom stravičnom udesu povređen je saputnik Dejana J., kao i žena u čiji automobil su udarili.

Informer

 

Ubrzo nakon te nesreće, na regionalnom putu Paraćin-Ćuprija, poginuo je mladi fudbaler Stefan S. (22). Navodno, on se nalazio u "golfu" koji je sleteo sa puta i završio u kanalu kod skretanja u Industrijsku zonu "Zmič".

Informer

 

Stradali mladić bio je bio fudbaler kluba "Napredak" iz Drenovca.

Peta žrtva bio je Lj.D. (64) iz Sevojna koji je nastradao u saobraćajnoj nesreći koja se dogodila na magistralnom putu Užice – Požega, u mestu Zlakusa.

Informer

 

Nakon uviđaja, utvrđeno je da je Lj. D,. upravljajući kombijem iz pravca Užica, iz za sada nepoznatih razloga prešao u suprotnu traku i direktno se sudario sa kamionom koji je dolazio iz pravca Požege.

Prednja strana kombija kojim je upravljao LJ.D. bila je potpuno smrskana, a vozač je na licu mesta preminuo.