04.09.2023.

13:15

Foto: D.K.

Hronika

Detalji udesa kod Svrljiga! Kombi proklizao pa se zakucao u "audi" - nastradao vozač automobila, suvozač životno ugrožen (FOTO/VIDEO)

Prema nezvaničnim saznanjima do udesa je došlo kada su se sudarili automobil i kombi.

Prema rečima očevidaca, vatrogasci su iz vozila izvlačili putnike. Nesrećni čovek je na mestu ostao mrtav dok je jedna osoba teže, a druga lakše povređena.

Informer

 

Sumnja se da je vozač kombija "proklizao" na putu i direktno udario u automobil.

U Urgentnom centru u Nišu hospitalizovana su dva muškarca, koja su povređena u udesu.

- Nakon hitne dijagnostike po trauma protokolu, u reanimaciju Urgentnog centra UKC Niš, primljen je pacijent N.K. (53), kome su konstatovane teške telesne povrede opasne po život. Utvrđene su višestruke povrede i prelomi rebara i grudnog koša, a sumnja se i na povredu vratnog dela, odnosno jednjaka. Zbog ozbiljnosti i težine povreda, pacijent će odmah biti podvrgnut hirurškim intervencijama, radi daljeg zbrinjavanja. Drugi pacijent, N.J. (34) zbrinut je u delu za hirurške intervencije i opservaciju Urgentnog centra UKC Niš. Nakon urađene kompletne dijagnostike, utvrđeno da nema težih povreda, sem oguljotina i ogrebotina i biće zadržan u UC, radi daljeg praćenja i sagledavanja njegovog zdravstvenog stanja- kažu iz UKC Niš.