07.09.2023.

10:03

Foto: Shuterstock

Hronika

Detalji horora u Obrenovcu! Namamio devojku u svoju kuću, pa je danima tukao: Lekari joj izvadili slezinu, život joj ugrožen

Kako saznajemo Nemanja G. je nesrećnu devojku iz Zemuna upoznao preko Fejsbuka i nakon višednevnog dopisivanja namamio je da dođe kod njega u Barič.

- Prema do sada dostupnim informacijama kada je A.M. došla kod njega on ju je zaključao i sledeća četiri dana držao kao roba. On se najstrašnije nad A.M. iživljavao, a nesrećnu ženu je sve vreme tukao rukama, nogama, gađao je čime je stigao i na druge načine maltretirao - kaže izvor informer.rs iz istrage i dodaje:

- Nesrećna žena je u jednom trentuku iskoristila priliku i pobegla. Ona se vratila kući i ćutala o hororu koji je preživela. Kada joj je sledećeg dsana pozlilo majka je nagovorila da ode kod lekara i ona je odmah po rpijemu u bolnicu operisana, izvađena joj je slezina i život joj je ugrožen.

U policiji kažu da je odmah po prijavi Nemanja G. uhapšen 1. septembra, ali da je tvrdio da su on i A.M. bili u vezi i da su se samo sporečkali. 

Uhapšenom Nemanji G. koji je do ranije poznat policiji na teret se stavljaju dva krivična dela i to protivpravno lišenje slobode i nanošenje teških telesnih povreda.