07.09.2023.

12:43

Foto: Informer

Hronika

Evo kako se nasilnik iz Obrenovca branio u tužilaštvu! Četiri dana brutalno tukao devojku, pa rekao ovo!

- Negirao je delo za koje se sumnjiči, ali je priznao da su njih dvoje već duže vreme u vezi - rečeno je Telegrafu u tužilaštvu.

Nemanja G. je poznat "organima reda" od ranije o čemu i svedoči njegova fotografija sa kojom se javno hvalio.

Privođen je ranije i ležao je u Kazneno popravnom zavodu Sremska Mitrovica za različita krivična dela.

Da podsetimo, Nemanja G. je u svom stanu protiv njene volje držao u periodu od 26. do 30. avgusta. Njemu se na teret stavlja Protivpravno lišenje slobode i nanošenje teških telesnih povreda.

Informer

Nemanja G. i pretučena devojka

Nesrećna žene je uspela da pobegne 30. avgusta, a sledećeg dana je primljena u bolnicu gde je zbog strašnih unutrašnjih povreda odmah operisana i lekari su morali da joj izvade slezinu.

Nemanja G. je uhapšen 1. septembra i njemu se na teret stavljaju dva krivična dela protivpravno lišenje slobode i nanošenje tečkih telesnih povreda.

Majka ga branila?

Majka Nemanje G. (41) iz Bariča, osumnjičenog za otmicu i četvorodnevno brutalno iživljavanje nad A. M. (36), demantovala je za Informer da je devojka iz Zemuna izašla iz njihovog zajedničkog domaćinstva povređena.

Informer

Nemanja G.

Koliko je meni poznato, moj sin i A. M. su u vezi već nekih mesec dana. Došla je kod nas u posetu i sve je bilo u redu. Ništa neobično nisam čula, nikakve krike ili jauke. Čak je jedno veče kuvala za nas. Bila je nekoliko dana kod nas u gostima i jedno jutro, kad se probudila, pozdravila se sa mnom i izašla sa osmehom. Nije imala modrice ili bilo kakve druge povrede na sebi, to tvrdim odgovorno - izjavila je Ljiljana G.