11.09.2023.

10:09

Foto: Printskrin/Instagram

Hronika

Ponovo opljačkana firma koju je prvo ojadila fatalna Miki! Radnica u kesama za smeće iznela 6 miliona evra

Kako prenosi nemački mediji, kompanija Prosegur koja vrši transport novca, opljačkana je po treći put za manje od godinu dana. 

Karla Mosterc, portparolka tužilaštva u izjavi je potvrdila da je došlo do krađe i da osumnjičena nije uhapšena, ali njen saučesnik turskog porekla jeste.

Pljačka je izvršena u subotu 2. septembra, a kako je sledeći dan bio neradan, otkrivena je tek u ponedeljak 4. septembra. Radnica je klkučem otključala sefove a  izenla iz filijale u kesama za đubre. 

Ova pljačka je izvršena po receptu fatalne Bosanke, Mirnese S. koja je u oktobru prošle godine iz filijale ove firme išetala sa 1,25 miliona evra. Novac nikada nije pronađen, a Miki kako se predstavljala na društvenim mrežama se predala predala sa 250 evra u džepu. Miki je za ovu pljačku osuđena na tri godine zatvora.

Nakon Mirnese, kompaniju je u decembru prošle godine opljačkao i njen kolega Cem M. (27), koji je nedavno osuđen na dve i po godine zbog krađe 135.000 evra iz firme Prosegur. On je navodno novac vratio.