12.09.2023.

10:39

Foto: MUP

Hronika

Prve fotografije i snimci velike akcije policije! Migranti na kolenima, zaplenjeni kalašnjikovi, municija...

Prema informacijama koje posedujemo, akcija je otpočela rano jutros, a na meti su krijumčari migranata a na licu mesta je pronađeno i više komada oružja.

Kao što je Informer već pisao, u međusobnom obračunu dve grupe migranata, koji se sinoć oko 21.30 časova dogodio na području Hajdukova u okolini Subotice, jedan migrant je ubijen hicima iz automatske puške.

Informer

Zaplenjene puške

Navodno, prvo je oko 19.30 prijavljena pucnjava u šumi u okolini ovog mesta, da bi dva sata nakon toga ponovo odjeknuli rafali.

Informer

 

- Policija je odmah intervenisala i uhapsila grupu iregularnih migranata. U toku je njihova identifikacija kako bi se utvrdila ko je kakvu ulogu imao od njih u sinoćnim pucnjavama - navodi dobro obavešten izvor Informera i dodaje da su policajci, prilikom pretrage terena, pronašli izrešetano telo migranata.

Informer

 

- Telo je bilo u visokoj travi, na merdevinama. Na telu su primetne rupe od metaka tako da se slučaj vodi kao ubistvo. Takođe, pronađena su i tri povređena migranta, dvojica su imala rane od vatrenog oružja, a treći je povređen u tuči. Oni su prevezeni u najbližu bolnicu i nisu životno ugroženi.