13.09.2023.

17:58

Foto: informer.rs/facebook

Hronika

Stablo je palo preko Siniše, na mestu je ostao mrtav! Detalji tragedije u šumi nadomak Donjeg Milanovca

Prema još uvek nepotvrđenim informacijama, prilikom obaranja stabla na nepristupačnom terenu ono je palo preko nesrećnog čoveka i on je na licu mesta ostao mrtav.

- Ne mogu da poverujem. Jutros oko 11 sati krenuo sam po ćerku i unučiće u Klokočevac i sreo sam Cileta, tako smo ga zvali. Malo smo popričali i sad ovo što sam čuo ne mogu da poverujem. Kao da sam rođenog brata izgubio. Družili smo se ..Mi smo porodični prijatelji . Toliko je to bio dobar čovek, da nikada nikome ništa nije odbio. Kome god je bila neophodna pomoć on je bio tu da priskoči.

Preživeo rat i bombardovanje, ubilo ga drvo

On je bio mašinbravar, radio je u Drvnoj industriji ,,Poreč,, kasnije je prešao u policiju. Čovek koji je prošao ratišta i ratišta. I na Košarama je bio i Kosovu i bombardovanje, gde god je bilo neophodno i da pogine od stabla u šumi nadomak kućnog praga. Ne mogu da prihvatim ni ja, niti moja porodica, priča Sinišin prijatelj Živa.

Inače, bivšem policajcu u penziji i sin i zet su pripadnici MUP-a . Nakon nesreće na lice mesta izašla je Donjomilanovačka policija, ekipa Hitne medicinske pomoći i istražni organi. Kako je tačno došlo do nesreće, pokazeće istraga koja je u toku.