14.09.2023.

11:48

Foto: S.S.

Hronika

Scena užasa u Topoli: Evo zašto se muškarac zapalio u parku nadomak policijske stanice(FOTO)

- Tragedija se dogodila jutros oko 4 časa kada je D.M., nezvanično u vidno alkoholisanom stanju i nervnom rastrojstvu, došao u zgradu policije gde je vikao na dežurne pripadnike PU. Nakon što je par sati ležao na pomenutom prostoru, D.M. je uradio to što je uradio", navodi Jovanović na svom FB profilu. 

Informer

- Tragovi nerazumnog dela vidljivi su na stazi i travnjaku, a kafana i alkohol doprineli su ovoj tragediji, komentariše Jovanović i dodaje da mu nije jasno zašto ga prijatelji i kolege nisu odvezli kući s obzirom da je bio u stanju u kakvom je bio. 

- To je pitanje za neku drugu analizu. Na nedavnim izborima za Savete MZ u selu Krćevac, D.M. je bio kandidat ali nije osvojio dovoljan broj glasova-  navodi narodni poslanik i dodaje da je nesrećnog čoveka upoznao 2004. godine kao aktivistu SPO. 

Informer

 

Tragediji je prethodila i sednica Skupština opštine Topola kojoj je D.M. prisustvovao kobnog dana.  Nezvanično saznajemo da D.M. nije bio oženjen i da nije imao dece. 

U UKC Kragujevac, gde je smešten, kažu da je životno ugrožen. 

Kako je za Informer ispričao svedok jezivog incidenta D.M. je jutros stigao do policijske stanice vidno pijan. Kako je patrola bila na trenu dočekao ga je samo dežurni plicajac koji je pokušao da ga smiri.

U međuvremenu i patrola se vratila sa terena pokušavajući da smiri pijanog muškarca koji se u jednom trenutku polio benzinom i zapalio. Iako su ga policajaci i vatrogasci brzo ugasili, on je zadobio teške povrede i trenutno se lekari UKC Kragujevac bore za njegov život.