16.09.2023.

13:12

Foto: Shuterstock/drustvene mreze

Hronika

Najnoviji detalji svirepog zločina! Telo bivšeg muža isekla deo po deo motornom testerom, komšija zvao policiju!

Novi detalji ubistva Stevana A. koji je boraveći u inostranstvu dozvolio bivšoj suprugi da živi u njegovoj kući, surovošću zasenjuju najstrašnije horor filmove.

Naime kako Informer saznaje, zločin je usledio po Stevanovom povratku iz Austrije i žestoke svađe koja je izbila zbog velikog nereda u kući i dvorištu. Nezadovoljan požalio se komšiji i to je bilo poslednji put kada je viđen živ. Čim je legao da spava, kako saznajemo iz istrage, bivša supruga je uzela pištolj prislonila mu jastuk na glavu kako bi kamuflirala pucanj i ubila nesrećnog Stevana.

Ono što je potom usledilo ledi krv u žilama...Uzela je motornu testeru i isekla Stevanovo telo deo po deo. Kako je policiji priznala, prvo je odsekla ruke, noge i glavu, a onda prepolovila trup. Sve je zapakovala u kese i uz pomoć sina i ćerke bacila u šumu 60 kilometara dakleko od sela.

Ipak zločin nije mogla da sakrije, jer je komšiji bilo sumnjivo kako je Stevan samo tako nestao. Na njegovo pitanje gde je otišao, Ljiljana mu je odgovorila da se vratio u Beč. Nezadovoljan odgovorom, pozvao je policiju i klupko zločina je počelo da se odmotava...