16.09.2023.

14:21

Foto: Shuterstock

Hronika

Zločinu u Vlaškom Dolu prethodila svađa supružnika! Sačekala da suprug zaspi, pa uzela pištolj iz sefa i ubila ga

Kako saznajemo od izvora iz istarge zločin u poordičnoj kući u selu Vlaški Do kod Žabara odigrao se u noći između 4. i 5. septembra a prethodila mu je celodnevna svađa surpužnika. 

- Stevan A. radi u Austriji i kada se vratio kući, u kojoj nakon razvoda živi i dalje njegova supruga Ljiljana i njihovi ćerka Andrijana i sin Marko i  pobesneo je jer je zatekao nered. On se žestoko posvađao sa bivšom suprugom i rekao joj je da će ih izbaciti iz kuće, a u jednom trenutku je izvadio i pištolj i počeo da joj preti - kaže naš sagovornik i dodaje:

- Nakon tih pretnji Stevan je pištolj stavio u sef i zaključao ga, a ključ stavio u svoj novčanik. Ljiljana je to videla i sačekala je da on zaspi, a onda ukrala ključ i iz sefa uzela pištolj i otišla u njegovu sobu stavila jastuk preko njega i pucala.

Naš izvor kaže da su Stevanova i Ljiljanina deca bila u kući u svojim sobama ali da nisu ništa čuli jer su slušali muziku, a Ljiljana je pucala kroz jastuk.

Nakon ubsitva Ljiljana je Stevanov leš raskomadala motornom testerom i delove tela stavila u džakove.

- Kada je Ljiljana testerom odvojila glavu, ruke i noge, a trup podelila na pola, delove tela je stavila u džakove i onda otišla i sve ispričala deci. Oni su zajedno odneli te džakove u šumu u okolinu Kučeva gde su ih bacili - kaže izvor iz istrage. 

Podsetimo nakon pronalaska delova tela Ljiljana i njena ćerka Andrijana su uhapšene i njima je određen pritvor, dok za sinom Markom raspisana poternica.