16.09.2023.

15:58

Foto: V.J.

Hronika

Zbog ove kuće Ljiljana je ubila bivšeg muža! Naivno je verovala da će njen zločin ostati neotkriven (FOTO)

Pokušavajući da sakrije tragove izuzetno svirepog nedela, ona je uz pomoć ćerke i sina, delove tela u kesama bacila u šumu šezdeset kilometara daleko od sela, svima govoreći da se nesrećni Stevan vratio u Beč, gde je dugo godina radio na građevini.

Informer

 

Ipak to nije uverilo prvog komšiju, kome se po povratku iz Beča Stevan žalio na ukućane koji su prema njegovim rečima zapustili kuću i imanje. Toliko je bio ljut da je u jednom trenutku čak zapretio da će sve da ih izbaci iz kuće. 

Kako se Stevan i dalje nikome nije javljao na telefon, komšija je pozvao policiju i prijavio nestanak. Nekako u isto vreme radnici koji su radili na trasi puta uočili su sumnjive kese sa ljudskim ostacima, za koje je uskoro utvrđeno da pripadaju nesrećnom Stevanu.

Informer

Pritisnuta dokazima Ljiljana je priznala zločin, insistirajuću da je sve sama uradila, a da su joj deca samo pomogla da se reši tela.

Informer

 

Tragajući za motivnom zločina, postalo je jasno da je Stevanova pretnja izbacivanjem iz kuće bila dovoljan motiv Ljiljani da na najsuroviji način "presudi" bivšem suprugu. Kuća bi u amanet ostala deci, tako je bar mislila naivno verujući da će njeno zlodelo ostati neotkriveno.