17.09.2023.

14:04

Foto: S. S.

Hronika

"Čula sam galamu i krike, bilo je jezivo"! Stanarka zgrade o brutalnom prebijanju mladića u Kragujevcu! (FOTO, VIDEO)

Iz Policijske uprave kažu da su na intervenciju izašli na poziv Hitne medicinske pomoći i da su od lekara na terenu saznali da se radi o lakšim telesnim povredama. 

"Preduzete su sve neophodne mere i radnje kako bi se utvrdio identitet napadača nakon cega ce biti procesuirani u skladu sa zakonom", poručuju u telefonskom razgovoru nadležni u PU Kragujevac. 

Informer

Napadači su šutirali onesvešćenog dečka u centru grada

S druge strane na mestu događaja, muk. Niko od komšija u gusto naseljenom delu grada nije hteo pred kamere. 

"Čula sam galamu i krike, bilo je jezivo", kaže stanarka zgrade u Karađorđevoj ulici 19 gde se incident dogodio. Dodaje da je prosto neverovatno da se ovako nešto desi na raskrsnici Karađorđeve i Milovana Gušica u centru grada.

"I mi smo se tukli ali nikada ovako. Znala su se pravila. Kad čovek padne, tuča prestaje, šutiranje onesvešćenog čoveka rasutog po asfaltu u moje vreme nije moglo da se zamisli. Ovo su monstrumi", razočaran je u današnje generacije stariji Kragujevčanin.

Snimak prebijanja beleži hiljade pregleda na društvenim mrežama, a na ploćniku, pokazuju komšije, još se vide tragovi krvi pretučenog mladića koji je, sudeći po rečima zvaničnih organa, ipak imao sreće.