21.09.2023.

10:31

Foto: Reuters

Hronika

Suprugu tukao godinama, mlatio je na poslu, a na kraju joj pretio ubistvom! Srbin (35) uhapšen u Italiji - sumnjao da ga vara

Osumnjičeni, kome je sud u Padovi u međuvremenu odredio pritvor, navodno je godinama tukao, maltretirao i kinjio suprugu.

Kako piše portal "Treviso oggi" maltretiranje je počelo još tokom 2020. godine i to nakon svađa zbog "sitnica".

- Odnos među supružnicima se pogoršao, a suživot je iznenada postao težak. Osumnjičeni je počeo da optužuje suprugu za prevaru, izdaju, a nakon toga su krenula i premlaćivanja - navodi izvor ovog portala.

Informer

 

Žrtva je, nakon zadobijenih povreda, često tražila medicinsku pomoć, ali je lekare uvek lagala i izmišljala da se povredila na poslu ili kod kuće.

- Međutim kako se iživljavanje nastavilo, žena je odlučila da napusti supruga i nastavi da živi sama. Tada je počela da dobija strahovite pretnje od supruga. Pretio joj je ubistvom ukoliko mu se ne vrati. Jednom je čak došao na njeno radno mesto i nasrnuo na nju pred kolegama - piše u tekstu.

Plakao, molio, pa kad to nije pomoglo...

Inače portali u Italiji pišu i da je osumnjičeni, nakon što ga je supruga napustila, zvao u nekoliko navrata i molio je da mu se vrati, plačući tom prilikom. Međutim kada mu to nije uspelo, pišu mediji, nastavio je sa maltretiranjem i uhođenjem.

Plašeći se supruga, navodi portal "Treviso oggi", žena je promenila broj telefona, adresu stanovanja, ali je osumnjičeni nastavio sa uhođenjem i pretnjama.

Informer

Ilustracija

- Nesrećna žena na kraju je odlučila da prijavi supruga policiji i da ispriča kroz kakvu strahotu prolazi godinama. Nakon prijave, policija je odmah započela istragu, a ubrzo i uhapsila nasilnika - dodaje se u tekstu.