22.09.2023.

07:27

Foto: Shuterstock/drustvene mreze

Hronika

Majka i ćerka iz Vlaškog Dola na veštačenju! Ubile Stevu i raskomadale njegovo telo, sada se utvrđuje da li su bile uračunljive

Pored Ljiljane i Andrijane za zločin u Vlaškom Dolu kod Žabara osumnjičen je i Ljiljanin i Stevin sin Marko, a Andrijanin brat, koji je kako se pretpostavlja trenutno u Beču raspisana je preko Interpola međunarodna poternica. 

Zločin u Vlaškom Dolu odigrao se u noći između 4. i 5. septembra, a prethodila mu je svađa bivših supružnika Steve A. i Ljiljane J. dok su u kući bila i njihova deca Marko i Andrijana.

Do svađe je došlo jer je Steva pobesneo kada je doputovao iz Austrije gde godinama živi i radi i zatekao porodičnu kuću u kojoj je dozvolio da stanuje bivša supruga i njihova deca u neredu. On je to prigovorio Ljiljani, a onda je došlo do svađe tokom koje je on navodno potegao čak i pištolj i zapretio da će i nju i decu izbaciti iz kuće.

Kada se svađa završila, a Steva ostavio pištolj u sef i legao da spava, Ljiljana je sačekala da zaspi  i onda uzela pištolj iz sefa i pucala mu u galvu, a onda njegov leš motornom testerom raksomadala. U prikrivanju zločina su joj pomogli ćerka i sin koji su delove tela svoga oca stavili u kese i džakove i odvezli do sela Kučajna gde su ih bacili u jednoj šumi.

Nakon zločina Ljiljana je sa decom otputovala u Austriju i tamo policiji prijavila Stevin nestanak, a onda su se ona i ćerka vratila u Srbiju gde su nakon pronalska raskomadanog tela uhapšene. Marko je ostao u stanu u Beču, zbog čega je sada i raspisana međunarodna poternica.

Inače na saslušanju nakon hapšenja Ljiljana je istražiteljima bez imalo kanjanja ispričala kako je ubila Stevu i raskomadala njegov leš.